Nieuwe PUMA 2020 Collectie verkrijgbaar bij Sunika Amsterdam

  • Geplaatst op
  • Door Sunika
  • Geplaatst in puma
Nieuwe PUMA 2020 Collectie verkrijgbaar bij Sunika Amsterdam

PUMA heeft in zijn missie de bekende OG-silhouetten opnieuw leven in te blazen wederom twee bekende een nieuwe retro-look gegeven: PUMA Future Rider en PUMA Style Rider.

In de jaren '80 ging PUMA de prestaties van hardloopschoenen combineren met lifestyle. PUMA is daardoor erin geslaagd om een unisex sneaker te ontwikkelen die zowel mannen als vrouwen aanspreekt.

De nieuwste technologische upgrades zijn verwerkt in deze sneakers met de geheel nieuwe Federbein schokabsorberende zolen, ook bekend als RIDERFOAM. Deze worden gecombineerd met speelse kleuren en tijdloze materialen zorgen voor een unieke retro-look van zowel de PUMA Future Rider als de PUMA Style Rider.



Een superlicht bovenwerk van nylon zorgt in combinatie met suède en leer voor een comfortabele sneaker die qua kleur te combineren is met elke outfit. De echte streetwear-fan of basic sneaker-liefhebber komen aan hun trekken met vier nieuwe kleuren van de PUMA Style Rider en twee nieuwe kleuren van de PUMA Future Rider.

De gehele collectie is te zien in de winkel van Sunika in Amsterdam (Bilderdijkstraat) en verkrijgbaar via de webshop. Bekijk de gehele PUMA 2020 collectie hier


Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »