Shadow 6000 'Sweet Street' - Dé meest zoete release ooit

Shadow 6000 'Sweet Street' - Dé meest zoete release ooit

Een sneaker om van te smullen! Deze Shadow 6000 'Sweet Street' van Saucony Originals is dé sneaker voor alle Saucony-liefhebbers. Deze Liquorice colorway maakt deze zoete Shadow 6000 uniek, je wilt er bijna in bijten!

De Shadow 6000 heeft al een flink rijtje iconische releases op zijn naam staan. Deze sneaker van Saucony Originals kwam op de markt in 1991. Ondanks zijn release in de jaren '90, die oorspronkelijk voor Olympische hardlopers was ontwikkeld, heeft deze sneaker zijn tijd goed doorstaan. Met de EVA-zool heeft Saucony een sneaker in zijn collectie die gebouwd is voor langdurig comfort.


Voor het 30-jarig bestaan van de Shadow 6000 heeft Saucony voor de 2021 release deze 'Sweet Street' ontwikkeld. Een Saucony-sneaker die weer op de radar staat van alle sneaker-fans. Het kleurijke 'Liquorice' pallet op deze sneaker maakt hem een echt collectors item.


Bij Sunika hebben wij een gelimiteerde instore launch op zaterdag 13 november 2021 om 10:00 uur (1 paar per klant)

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »