The extremely limited drop from Maharishi X Mizuno 'Fire Phoenix' Wave Rider 10

The extremely limited drop from Maharishi X Mizuno 'Fire Phoenix' Wave Rider 10

De extreem gelimiteerde Mizuno X Maharishi Wave Rider 10 'Fire Phoenix' dropt 17 maart bij Sunika.

Het Japanse merk Mizuno en Maharishi werken voor het eerst samen om de iconische '07 Wave Rider 10 silhouet opnieuw vorm te geven. Door gebruik te maken van olijfkleurige tinten, een blijvend aspect van de Maharishi-merkidentiteit, weerspiegelt de samenwerking een evenwichtige interactie van schijnbaar contrasterende krachten via de juxtapositie van borduurwerk en sporttechnologie.

Het silhouet heeft een olijfkleurig canvas met een ingewikkeld borduursel van een feniks rond het Mizuno RunBird logo op de binnenkant en buitenkant van de sneakers. Mizuno maakt gebruik van een Trusted Path™ Program gecertificeerd suède, duurzaam nubuck en AIRmesh bovenwerk. Tong, hiel en voetbed zijn allemaal co-branded.

Verkrijgbaar vrijdag 17 maart 10:00 AM op een 'first come, first served' basis bij Sunika. indien er resterende maten overblijven zullen deze zaterdag online komen. 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »