New Arrivals

New Arrivals

Nieuw seizoen, nieuwe stijlen en nieuwe merken. Onze inkopers zijn weer op pad geweest om de vetste collectie voor Sunika in elkaar te puzzelen. Deze collectie vind je bij de new arrivals. De Sunika staff houdt van kleur, dit maakt ons vrolijk. Alle verkrijgbare sneakers bij Sunika worden met liefde en veel zorgvuldigheid uitgezocht en samen gevoegd tot een mooie sneaker collectie. Elk seizoen proberen we nieuwe merken aan ons assortiment toe te voegen. Een aantal unieke merken zijn MoEa (Duurzaam en gemaakt van vruchten en planten), Etonic (Het oudste Amerikaanse sneakermerk) en OTP ( Een Nederlands sneakermerk met kwaliteit hoog in het vaandel). Daarnaast verkopen we premium merken zoals New Balance, Karhu, Mizuno, Nike, UGG

Sunika is Mokum's Finest

Elk seizoen gaan Sunika's inkopers weer op pad om de vetste collectie bij elkaar te krijgen. Vind bij Sunika verschillende premium merken zoals New Balance, Karhu, Mizuno, Saucony, Etonic, en nog veel meer. Al onze sneakers zijn handgekozen met liefde voor sneakers. Wij hebben service hoog in het vaandel zitten. Kom dus gerust ook is langs bij ons in de winkel of shop online bij Sunika. Sunika betekent 'Sneaker' in het Japans en de winkel is Japan-inspired. Kom langs en dan vertellen we met liefde het verhaal van de winkel en de sneakermerken.

 

Pagina 1 van 4
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »