Mizuno's Sky Medal Premium Drop bij Sunika Amsterdam

Mizuno's Sky Medal Premium Drop bij Sunika Amsterdam

Vier het "goede leven" met deze Sky Medal Premium van Mizuno. Bij deze nieuwe lijn staat het samenzijn én creëren van mooie herinneringen centraal. Op woensdag 2 maart 2022 vind de release plaats van de nieuwe Mizuno Sky Medal Premium bij Sunika.

De Japanse identiteit van Mizuno is goed terug te zien in de high-tech sneakers van het Japanse merk. Er wordt gebruik gemaakt van premium materialen om deze nieuwe Sky Medal Premium sneakers te fabriceren. Bij Sunika hebben wij deze "Brick" en "Antarctica" kleuren in onze collectie.


Bekijk hierbij de collectie


Mizuno
In 1906 richten de Japanse broers Rihachi en Rizo Mizuno hun schoenenmerk Mizuno Broters Ltd. op in Osaka te Japan. De broers waren onder de indruk van de Amerikaanse honkbal-cultuur en brachten hiermee deze Amerikaanse stijl van honkbal-kleding naar Japan. Sinds de jaren '80 wordt het "Runbird" logo doorgevoerd in alles van Mizuno, waardoor het merk snel bekend wordt in de running-industrie.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »