De Saucony Jazz Court RFG release bij Sunika

  • Geplaatst op
  • Door Sunika
  • Geplaatst in saucony
De Saucony Jazz Court RFG release bij Sunika

Sunika heeft het privilege om als enige in Nederland de Saucony Jazz Court RFG te mogen verkopen. Hier zijn wij uiteraard gigantisch trots op en door middel van dit blogbericht willen wij de sneaker onder de aandacht brengen bij jullie. Wat maakt deze sneaker zo uniek en waarom zou jij de Jazz Court RFG moeten kopen?

 

Weergaloze colourways

De Saucony Jazz Court RFG komt in drie verschillende colourways, namelijk: gum, black en green. De eerste variant van de sneaker staat reeds online en is de Saucony Jazz Court RFG S70562-1 in gum kleuren. Dit zijn wit, beige en bruine tinten. Door deze kleuren te gebruiken heeft Saucony ervoor gekozen om een lichte en natuurlijke uitstraling te creëren.

Naast de gum kleuren komen er nog twee andere colourways, namelijk: black en green. Hierbij worden er verschillende tinten zwart en groen gebruikt om de sneaker zo dynamisch en aantrekkelijk mogelijk te maken.

 

Stijlvol en duurzaam

Een duurzame en aantrekkelijke sneaker is hetgeen wat Saucony met de Jazz Court RFG heeft weten te realiseren. Het is zelfs de meest duurzame sneaker ooit gefabriceerd door Saucony! Met deze sneaker zetten zij een grote stap richting een duurzamere toekomst. De Saucony Jazz Court RFG is zorgvuldig vervaardigd met slechts zeven natuurlijke materialen en zonder het gebruik van plastic!

Sunika is in Nederland de enige die deze prachtige sneaker mag verkopen. Kom langs bij ons in de winkel om deze sneaker te ervaren!

 

De 7 ingrediënten voor deze sneaker

Voor het creëren van de sneaker zijn er slechts zeven materialen gebruikt, namelijk: katoen, jute, wol, gardenia, lactae hevea, biet en hout. Alle materialen dragen bij aan het comfort, stabiliteit en duurzaamheid van de sneaker. Leuk om te benoemen is dat de bieten zijn gebruikt om de maatinformatie op de binnenzool labels te stempelen!

 

Klassiek schoenmaken met moderne technieken

Saucony hecht veel waarde aan superieure kwaliteit en duurzaamheid. De Saucony Jazz Court RFG is een klassieke schoen die gefabriceerd is met moderne technieken. Dit houdt in dat u van deze sneaker dezelfde kwaliteit kan verwachten, maar dan 100% duurzaam.

 

Productinformatie Saucony Jazz Court RFG

De zeven natuurlijke grondstoffen worden op authentieke wijze gefabriceerd tot een prachtig en duurzaam model van de Saucony Jazz. Hiervan zijn drie verschillende uitvoeringen:

 

  • Saucony Jazz Court RFG S70562-1 I Natural Gum
  • Saucony Jazz Court RFG S70562-2 I Black (Beschikbaar vanaf 22 april)
  • Saucony Jazz Court RFG S70562-3 I Green (Beschikbaar vanaf 22 april)

 

De modellen zijn voor zowel dames als heren. Bij Sunika zijn deze prachtige schoenen als enige in Nederland te bewonderen. Kom langs in de winkel of bestel in de webshop.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »