Saucony

Wat is de geschiedenis van Saucony?

Saucony (Sock-uh-knee) werd opgericht in Kutztown, Pennsylvania aan de oevers van de Saucony Creek - waar het bedrijf de inspiratie voor zijn naam vandaan haalde. Het logo vertegenwoordigt de constante stroom van de kreek en de rotsblokken die langs de bedding liggen.Saucony is een merk dat opgericht is in 1898 in Pennsylvania. Dit is 2 jaar nadat de eerste marathon op de Olympische spelen werd gelopen. Dit was toen nog op blote voeten. Saucony sprong in dit gat en begon met het maken van hardloopschoenen.

Welke modellen heeft Saucony?

De Saucony Shadow is een icoon in sneaker community. Een paar kenmerken van de sneaker. Een heerlijke rubberen zool die zorgt voor veel support en comfort. Hierdoor lopen de schoenen extra lekker. Het gebruik van hoogwaardige materialen. Dit zorgt ervoor dat de sneakers van Saucony lang mee gaan en mooi blijven. Verschillende kleurencombinaties zorgen ervoor dat de sneaker makkelijk valt te combineren. Daarnaast is Saucony niet het bekendste merk uit onze catalogus, en daarom extra interessant. Dit omdat jij hierdoor er extra tussenuit springt. Een Saucony sneaker is een perfecte toevoeging aan je outfit. Dit maakt jouw outfit uniek met een fris paartje Saucony heren sneakers. Hierdoor steel jij de show op de werkvloer of op het schoolplein. Haal je favoriete paartje sneakers bij Sunika. Koop je Saucony sneakers bij Saucony. Saucony heeft 5 modellen voor de lifestyle. De Shadow 5000, Shadow 6000, 3D Grid Hurricane, Jazz Original en de Progrid Triumph. Al deze stijlen komen uit de brede archieven van het merk en zijn gefinetuned voor hedendaags gebruik.

Hoe vallen de modellen van Saucony verkrijgbaar bij Sunika?

Saucony valt klein. Het verschilt per persoon welke maat je nodig hebt. Maar ga er vanuit dat je altijd 0.5 tot soms wel 1 maat groter moet hebben. De stijlen die we verkopen zijn 3D Grid Hurricane, Shadow 5000, Shadow 6000 en de Pro Grid Triumph. Deze kan je allemaal bij Sunika vinden en proberen in de winkel of online bij ons bestellen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »