Karhu x Moomin - Een creative samenwerking!

Karhu x Moomin - Een creative samenwerking!

Karhu en Moomin slaan de handen weer ineen voor een nieuwe release van de Aria 95 en Fusion 2.0. Vanaf 4 februari 2022 verkrijgbaar bij Sunika Amsterdam

De bedenkster van Moomin, Tove Jansson, is al jaren bekend als de creative cartoonist achter de prachtige ontwerpen van Moomin. Sinds de jaren '40 zijn deze cartoons onderdeel van de Scandinavische cultuur. De avontuurlijke Moomintroll staat centraal in deze samenwerking met Karhu. Kenmerkend door hun grote ogen, puntige oren en grote snuit. Karhu dropt 2 nieuwe kleuren van de Aria 95 en Fusion 2.0 in deze samenwerking met Moomin. De Fusion 2.0 is voorzien van een “India Ink / Chambray Blue” kleurenpallet en Aria 95 is voorzien van een “Dawn Blue / Sleet” kleurenpallet.

Op de hiel van beide sneakers is het Moomin logo te zien. Op de zijkant van de hak vinden we een uitbeelding van "Moominpappa at Sea", het verhaal waaring de Moomins op zee hun thuishaven proberen te bereiken.

Vanaf vrijdag 4 februari zijn beide sneakers verkrijgbaar in beperkte oplage bij Sunika Amsterdam

Karhu x Moomin Fusion 2.0 “India Ink / Chambray Blue”
Karhu x Moomin Fusion 2.0

Karhu x Moomin Aria 95 “Dawn Blue / Sleet”

Karhu x Moomin Aria 95

Karhu x Moomin Box

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »