Final Karhu launch - Synchron Classic en Fusion 2.0

  • Geplaatst op
  • Door Sunika
Final Karhu launch - Synchron Classic en Fusion 2.0

Final Karhu launch – Synchron classic en Fusion 2.0

Afgelopen maanden heeft Karhu flink gas gegeven met meerdere launches. Eén van deze launches was de Karhu All-Around Pack. Deze launch stond in het teken van het tienkamp uit de jaren ’20. Als laatste launch komt Karhu nog met drie prachtige modellen. Van deze drie modellen zijn er twee Fusion 2.0 en één Synchron Classic. Alle drie de modellen zijn wederom voorzien van een unieke colourway en excellent loopcomfort. Benieuwd naar de modellen? Bekijk ze nu meteen hier!

 

F802658 – SYNCHRON CLASSIC Dawn Blue / Violet

Het eerste model wat we bespreken van de final launch, is de Synchron Classic Dawn Blue / Violet (F802658). Deze sneaker wordt voornamelijk gekenmerkt door de zachtgrijze kleur op de heel, layer en quarter in combinatie met paars, groene en blauwe accenten. Zo is het kenmerkende ‘M’ logo aan de buitenkant in het paars en aan de binnenkant in het groen.

 

F804099 – FUSION 2.0 Bright White / Blue Spruce

Het tweede model is de Fusion 2.0 Bright White / Blue Spruce (F804099). Deze sneaker heeft net als de Synchron Classic Dawn Blue / Violet ook paars, blauw en groene kleuren. Deze sneaker heeft alleen een witte/crème basis. Daarnaast heeft de Fusion 2.0 Brigt White / Blue Spruce, niet alleen het logo, maar ook Karhu uitgeschreven op de sneaker.

 

F804102 – FUSION 2.0 Tea Rose / White

De Fusion 2.0 Tea Rose / White (F804102) is de laatste sneaker in de final launch van Karhu. Deze sneaker is wit met roze, blauwe en gouden accenten. Het goud wordt gebruikt als eyestay en het roze op de heel & nose. De mooie blauwe kleur maakt deze colourway helemaal af. Benieuwd of de Fusion 2.0 Tea Rose / White iets voor jou is? Kom hem bekijken in onze winkel of bestel online!

 

Meer Karhu modellen?

Naast deze drie unieke modellen, heeft Karhu nog veel meer te bieden. Bij Sunika zijn we één van de aangewezen retailers die Karhu mag vertegenwoordigen. Hierdoor hebben wij een ruim assortiment aan modellen en colourways. Bekijk al onze Karhu modellen hier of kom langs in de winkel!

 

Binnen drie dagen in huis en boven de €100,- gratis verzending!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »