Karhu Cross-Country Ski Pack Release in Nederland⛷️

Karhu Cross-Country Ski Pack Release in Nederland⛷️

Op vrijdag 20 september gaat de Wintertijd in bij Sunika met de release van Karhu's nieuwe 'Cross-Country Ski Pack'. Dit 'ski pack' bestaat uit 3 Karhu Fusion sneakers met een kleurenpatroon die geïnspireerd is op de felle kleuren die eind jaren '80 en begin '90 werden gebruikt door het Finse ski team.

In 1916 werden in een kleine werkplaats in Helsinki, Finland de eerste ski's geproduceerd door Karhu. Deze ski's werden gebruikt van het Finse leger tot wereldkampioen Harri Kirvesniemi, die tevens officieel het gezicht was van Karhu's ski lijn. Als eerbetoon aan deze succesvolle jaren heeft Karhu haar nieuwe 'Cross-Country Ski Pack' gelanceerd met 3 unieke Fusion kleuren. 
 


Voor de release van deze sneakers is Karhu speciaal naar de Karhu Ski Factory in Kitee, Finland afgereisd om de complete look & feel hier vast te leggen op beeld. Deze fabriek is tevens de plek waar alle ski's worden getest op kwaliteit en duurzaamheid.

 

De keuze voor materialen op deze Fusion is gekomen op een mix van suède, leer en nylon/mesh. De iconische Karhu 'rode' veters maken deze sneaker echt af en geven het een outdoor look. De Karhu Fusion 2.0 is een van de meest populaire sneaker-modellen bij Sunika en staat al jaren bekend om zijn comfort en kwalitatieve afwerking. 

 Vanaf vrijdag 20 september zijn de kleuren: Monument/Fiery Red, Night Sky/Dandelion en Leather Brown/Night Sky verkrijgbaar bij Sunika Amsterdam en via onze webshop. Bestel je ze online dan betaal je geen verzendkosten!

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »